aldbbanner01

Belépés

Központi iskola hírlevelei - 01

 - - -
 

logo_egyh Főigazgatói hírlevél

 Tájékoztatás és véleménykérés

 
         
   

Kedves Szülők!

    A jövőben ezen a módon is szeretném önöket tájékoztatni intézményeink és egyházunk jelentősebb eseményeiről, az önök érdeklődésére is számot tartó híreinkről. Most jó szívvel ajánlom figyelmükbe a honlapunkon megtekinthetőprogramtáblát a Protestáns Művészeti és Tudományos Napok rendezvényeiről. 
    Ugyanakkor szeretném alkalmanként a segítségüket is kérni ahhoz, hogy egyre jobb eredményeket felmutató iskolánk még jobb lehessen és önök és gyermekeik még elégedettebbek legyenek velünk. Kérem, írják meg véleményüket, tapasztalataikat, javaslataikat, amik aztán az iskolával kapcsolatos fenntartói döntéseket is segíteni fogják.
    A javasolt témákkal kapcsolatban néhány alkalommal egy-egy kérdőívet is összeállítok, hogy még egyszerűbben megismerhessem véleményüket. Tervezem, hogy megkérdezem önöket a gyermekek túlterheltségéről, az iskolai étkezésről, a vallásos nevelésről, a tanórán kívüli foglalkozásokról, a tehetséggondozásról, a gyermekek sportolásáról és az önök által felvetett egyéb kérdésekről is. Ha kiderül, hogy valmilyen területen szükséges és lehetséges lenne változtatnunk, arról az érintett szülői közösségekkel személyesen is tud majd az iskola vezetése beszélni, illetve szükség esetén velem is tudnak találkozni.
    Levelemhez most is csatolok egy kérdőívet, amelyben most a tantárgyi értékelésről, a gyermekek iskolai kudarcainak mértékéről és azok szülői megítéléséről szeretnék tájékozódni. A kérdőívet ide kattintva tudják megnyitni és (név nélkül) kitölteni.
Lehetőség van a kérdőívben hosszabban is kifejteni véleményüket, és arra is, hogy közvetlenül is választ kapjanak tőlem kérdéseikre, amennyiben a kérdőíven megadják címüket. (Az űrlapon egyébként nem lehet megtudni, hogy ki küldte el, ezért kérem, hogy csak egyszer töltsék azt ki.)

Üdvözlettel:
Bödecs Pál
lelkész-főigazgató

   
         
 - - -